Monday 18 January 2021  
   

ArchiMAID program gradbene fizike
Program gradbene fizike ArchiMAID

Webinar uporabe ArchiMAIDa

Tehnične risbe (.dwg)


Tehnične risbe   GDPR - Nameni uporabe

   GDPR - Pravice posameznika

Pot: Domača stran »
Unapređenje energetske efikasnosti u građevinarstvu kao pokretač privrednog razvoja
23/09/2016 Print
Dvodnevna regionalna konferencija na temu „Unapređenje energetske efikasnosti u građevinarstvu kao pokretač privrednog razvoja“, održavala se u Banja Luci u periodu od 20. do 21. septembra, tekuće godine, na inicijativu Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, Vlade Republike Srpske.
Konferenciji su pored brojnih posetilaca prisustvovali i ministri građevinarstva iz regiona,stručnjaci iz GIZ-a, UNDP-a, KfW banke, USAID-a, Instituta za istraživanje ekonomskih struktura iz Njemačke, Evropske banke za obnovu i razvoj, Evropskog instituta za karakteristike zgrada, predstavnici ekonomskih i mašinskog fakulteta, predstavnici banaka i fondova za zaštitu životne sredine iz RS i Hrvatske, te nezavisni eksperti za energetsku efikasnost.
 
U okviru promotivnih aktivnosti, koje su pratile ovu konferenciju, zapaženo učešće imao je i FIBRAN. Iz pozicije dugogodišnjeg lidera na tržištu BiH, u segmentu termoizolacija od ekstrudiranog polistirena, FIBRAN je predstavio svoja dobro poznata rešenja za unapređenje Energijskog štita, kao i neke novine na ovom tržištu, kakve su termoizolacije temeljnih ploča, sistem SEISMIC temeljnog jastuka, i termoizolacionih proizvoda od kamene vune,FIBRANgeo.
Obzirom da se u Republici Srpskoj u ovom trenutku realizuje projekat rekonstrukcije javnih objekata, sa ciljem unapređenja energetskih razreda ovih zgrada, i aktivne primene Zakona o energetskoj efikasnosti od početka ove godine, jasna je inicijativa da se ovakva konferencija organizuje, kao i razlozi za prisustvo eminentnih proizvođača termoizolacionih materijala, kakav je FIBRAN.  

Ravne strehe

Poševne strehe

Talne konstrukcije

Konstrukcije v zemlji

Notranja stena, strop


Copyright © 2021 Fibran Designed & Developed by Tessera

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Piškotki so tekstovne datoteke shranjene v vaš računalnik .

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih na naši strani si preberite.  Več informacij  Sporočila ne kaži več!