Friday 4 December 2020  
   

ArchiMAID program gradbene fizike
Program gradbene fizike ArchiMAID

Webinar uporabe ArchiMAIDa

Tehnične risbe (.dwg)


Tehnične risbe   GDPR - Nameni uporabe

   GDPR - Pravice posameznika

Pot: Domača stran »
ЕТА - FIBRAN је први добио Европско техничко одобрење
03/01/2018 Print

FIBRANxps топлотнe изолацијe чврстоће на притисак 300-700 кПа, први су производи којима је ДИБт - Немачки институте за грађевинску технику доделио ЕТА - Европско техничко одобрење.

ЕТА обухвата дозволе за кориснике FIBRANxps топлотне изолације за уградњу у једном и / или више слојева у најзахтевнијим грађевинским системима, било да се налази заштићена или незаштићена хидроизолацијом:

- испод темељне плоче - чак и у случају високих подземних вода,

- на ободбим вертикалним деловима зграде у земљи,

- у систему конструкције равног крова, такође испод озелењене површине крова,

- испод паркинга на крову.

Новитет код провере топлотне проводљивости топлотноизолационог материјала, који је уграђен у модерне зграде:

Коефицијент топлотне проводљивости λ (ламбда), најважнија карактеристика топлотне изолације за израчунавање енергетске ефикасности, треба да буде постојана најмање 50 година према новим нормама.

Стога, при куповини топлотне изолације треба добро проверити техничку документацију одабраног производа и његову прикладност за одређену намену.

FIBRANxps је годинама рангиран на самом врху европског квалитета. Чињеница да су FIBRAN производи у Европи и ван ње високо цењени, такође показује и продаја, која се повећава из године у годину.


Ravne strehe

Poševne strehe

Talne konstrukcije

Konstrukcije v zemlji

Notranja stena, strop


Copyright © 2020 Fibran Designed & Developed by Tessera

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Piškotki so tekstovne datoteke shranjene v vaš računalnik .

Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih na naši strani si preberite.  Več informacij  Sporočila ne kaži več!